Vilka är vi

Rörresultat grundades 2016. Sen dess har vi byggt ett varumärke som idag är välrenommerat i byggbranschen. Vårt kunnande är brett och vårt engagemang är stort. Det har bidragit till att vi klarat de mest komplexa projekten och fått förtroende att utföra entreprenader i några av Sveriges äldsta och mest välkända hus. Vi har varit med under tillskapandet och renoveringen av viktiga samhällsfastigheter inom skola och sjukvård och kommersiella fastigheter åt storbolag. Vi kan vara med kunden genom hela resan: från idé till projektering och utförande.

Rörresultat har helt enkelt blivit ett självklart val för många byggföretag och fastighetsägare i hela Storstockholm när leveranssäkerhet, kvalitet och engagemang prioriteras.

Att involvera Rörresultat i sitt byggprojekt gör resan bekväm och säker. Rörresultat är En entreprenör att lita på®.

Hårda värden

  • Produktivitet: Rörresultat är ett engagerat och produktivt team. För att få förtroendet att jobba på Rörresultat ställs höga krav på produktivitet – vi ska sticka ut från en i stort sett slapp bransch. Undrar du var dina rörisar på bygget är? Sitter de på grossisten och fikar istället för att leverera? Anlita Rörresultat nästa gång.
  • Kvalitet: För oss är kvalitén vi lämnar efter oss A och O. Vi arbetar alltid för minimalt med besiktningsanmärkningar, få garantiärenden men en snabb och hög servicenivå om olyckan skulle vara framme. Rörresultat åtnjuter en mycket hög kundnöjdhet.
  • Tid och leveransprecision: Vi vet hur viktigt det är att hålla en tidplan. För byggföretag är det av största vikt att ha bra UE-partners då detta avspeglar sig på byggföretagets varumärke. Med Rörresultat som UE säkerställer du att entreprenaden blir klar i tid så att du får fortsatta uppdrag.
  • Kostnader, resurser och återbruk: Rörresultat har ett brett nät av leverantörer. Vi kan därför ofta hjälpa dig som byggföretag eller fastighetsägare att göra ekonomiskt smartare val än vad ni gjort annars – vi hjälper dig att tjäna mer pengar. Vi prioriterar även tillverkare och leverantörer med produktion i Sverige och EU. Rörresultat har goda kunskaper inom återbruk – vi hjälper dig att spara på miljön utan att tumma på kvalitet.
  • Säkerhet och arbetsmiljö: För oss är arbetsmiljön för våra medarbetare och samarbetspartners på våra projekt vår viktigaste uppgift. Vi utbildar fortlöpande vår personal inom god arbetsmiljö med både interna och externa kurser. Vi tar arbetsmiljön på allvar och hjälper dig att upprätthålla en trygg, säker och trevlig byggarbetsplats.

Mjuka värden

  • Inkludering: Titel, bakgrund, kön, ålder, etnicitet, sexuell läggning, funktionsnedsättning – det spelar ingen roll. Har du fått förtroendet att arbeta på Rörresultat är du en av oss, oavsett vem du är.
  • Kommunikation: Som människa finns det alltid utrymme att utvecklas, men det gäller även företag. Rörresultat har därför en feedback-kultur där konstruktiv kritik ges och tas emot på ett positivt sätt. Detta tillsammans med regelbundna formella och informella möten säkerställer vi en god kommunikation. Arbetet med trivsel och förbättring är ständigt – kommunikation är därför A och O.
  • Respekt: Vi respekterar varandras olikheter, kunskaper och arbetssätt. På Rörresultat värdesätter vi varje medarbetares unika bidrag och perspektiv.
  • Engagemang, delaktighet och utvecklingsmöjligheter: På Rörresultat inkluderar vi alla medarbetare i beslut som påverkar arbetet och arbetsmiljön. På Rörresultat får du känna och veta när du gjort goda insatser. Det finns även möjligheter till utveckling av kunskaper och karriär på Rörresultat.
  • Välbefinnande: Välmående medarbetare ger välmående företag. Rörresultat stöttar sina medarbetare till god fysisk och mental hälsa. För fysiken har vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För det mentala jobbar vi ständigt för en inkluderande kultur i kombination med att öppet prata om mental hälsa – vi tar vårt ansvar att motarbeta machokultur, göra att fler tjejer känner sig trygga i byggbranschen och samtidigt öppet erkänna och arbeta med att även killar kan må dåligt och att det är okej.