Historien om loggan

6 år innan Rörresultat såg dagens ljus så skaffade Rörresultats grundare, Kalle Vesterlind, en engelsk bulldog som fick namnet Bosse.

Hundrasen engelsk bulldog är välkänd för sitt karaktäristiska utseende och säregna karaktär av vänlighet, beslutsamhet och mod.

Rörmokarens mest kända verktyg: rörtången. Visste du att rörtången är en svensk uppfinning? Den uppfanns år 1888 av uppfinnaren Johan Petter Johansson.

Rörtången blev därför en given del av loggan då inget annat verktyg bättre symboliserar vår yrkesgrupp

 

2016 fick konstnären och tatueraren Emil Pettersson i uppdrag att med en bild på bulldogen Bosse och en rörtång skapa en logga för bolaget som kom att heta Rörresultat.

Emil lyckades skapa något unikt och väldigt uppskattat. Vår logga är något som människor vi möter tycker om. Det är faktiskt vanligt att människor utan koppling till Rörresultat frågar om kläder med vårt tryck då de tycker att loggan är så snygg.

Vill du veta mer om Emil Petterson eller studion han är verksam i? Klicka dig vidare till Instagram.

2019 vandrade Bosse vidare till hundhimlen. Han är förevigad i vår logga. Den engelska bulldogen är för Rörresultat en bra symbol för att symbolisera vänskap, beslutsamhet och mod.